úterý 29. prosince 2009

Vše je zde jinak i Vánoce :))

u Billa a Barb

24.12. Jak asi víte, zde v Americe se neslaví vánoce 24.12., ale 25.12.. Takže v náš vánoční den, jsem odpoledne poskypovala s vánocemi v Česku a s Marťou ve vzdálené Austrálii a Hanka mi ukázala i rybí polévku a kapra s bramborovým salátem :D. Poté mě vyzvedl Bill a jeli jsme k nim domů, kde jsme si teda předali dárky jak u nás:). Dostala jsem od nich krásnou černou mikinu a já jsem jim dala knížku o Česku a vázičku z Českého skla- mělo to úspěch :). Poté jsme ještě zastavili u Andrei a Dennyho, kde také proběhli malé vánoce a pak domů. S host mamkou a ségrama jsme šli na vánoční mši, kde se zpívaly koledy a četlo z Bible.

Vánoční den">

25.12. Tramtaratáá vánoční den je tady! Ráno jsme vstali a "rozbalili" naše vánoční punčošky (moje první v životě:D), kde jsme měli čokoládu a maličkosti z kosmetiky a pak už jsme se vrhli na dárky pod stromečkem. Dostala jsem spoustu krásných dárku, například mikinu, knížky, klobouček a rámeček a taky dárek od babičky, která žije v Kaliornii a kterou jsem nikdy nepoznala :D. Dárky ode mě se taky líbily a mimoto, že jsem dala každému dárek zvlášť, jetě jsem jim dala jako rodině film Pelíšky s anglickými titulky, na které jsme se i vzápětí dívali a bylo to super:D. Konečně viděli co to znamená "ten kapr ve vaně" (to tady způsobilo poprask, když jsem v Rotary povídala o Českých vánocích :D:D) a slyšeli Českou vánoční koledu atd..
Po filmu jsme s Catherine, Marian a pejsky zajeli do Manchesterského parku, který jak jsem zjistila je moooc pěkný a s výhledem na Mt.Rainier.. tam jsme si udělali hodinovou procházku a po návratu domů jsme měli slavnostní večeři. Měli jsme italské hovězi s polentou a bylo to mňam mňam :)). Po večeři jsme se dívali na jejich Americký typický vánoční film "It´s a Wonderful Life" a poté šli spááát.

Žádné komentáře:

Okomentovat